Atc Karton Kutu Ambalaj Ve Makine Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Atc Karton Kutu, Adana ili Reşatbey Mah. Fuzuli Cad. Nehir Apt. Kat:2 Daire:5 adresinde bulunmaktadır. Firma Ambalaj » Ambalaj Makineleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Alican Gidik dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında

ATC & TRV Makine Limited Şirketi olarak kağıt boru makineleri,, Kağıt Bobin Dilimleme Makineleri,, Kağıt Köşebent Koruma makineleri, Karton Kutu Ambalaj Makineleri, Tekstil Ruloları İmalat Makeneleri, Halı Rulo Makineleri, Karton Boru Kesme Makineleri, Ebatlama Makineleri, Nonwoven Kesme ve Sarma Makineleri, Flekso Baskı Makineleri, Etiketleme Makineleri, Ağız Kıvırma Makineleri,Streç Film Makinaları, Open end Boru Makineleri ve Otamatik Boru İmalat Hattı imalatı ve ihracatı yapan bir firmadır.
Ayrıca ; Gri Kağıt, Kraft Kağıdı, Ambalaj Kutuları, Silindir Kutular, Karton Kutular, Metal Kapaklar, Plastik Kapaklar, Tutkal, Dextrin, halı Sırt Kaplama Tutkalı, Baskı Tutkalı, Sıcak Mühür Yapıştırıcılar, ve Kağıt Tutkalları sağlamaktadır.
ATC & TRV Machinery olarak ISO 9001 :2008 Kalite yönetmenliği ,HSE ve CE sertifikasyonlarına sahip ve uygulamalarıyla üretim yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Atc Karton Kutu Ambalaj Ve Makine Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Kağıt Ambalaj
Yetkili Kişi: Alican Gidik
Adres: Reşatbey Mah. Fuzuli Cad. Nehir Apt. Kat:2 Daire:5
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5806723
Web Sitesi: atcgow.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Karton boru yapma makinası
Karton boru boy kesim makinası
Jumbo Tube Cutting Machine
Jumbo Paper Tube Making Machine
Jumbo Paper Tube Cutting Machine
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atc Karton Kutu firma bilgileri. Atc Karton Kutu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atc Karton Kutu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atc Karton Kutu Ambalaj Ve Makine Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.