Ateş Teknik Çeviri Hizmetleri

Şirket Hakkında
Kurumsal ve bireysel müşterilerimizin yazılı çeviri ihtiyaçlarına hızlı, kaliteli ve güvenilir çözümler üretiyoruz. Müşterilerimizin İngilizce’den Türkçe’ye, Türkçe’den İngilizce’ye başta olmak üzere Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, İtalyanca ve diğer dillere yönelik teknik ve ticari çeviri ihtiyaçlarını, bu dillerde uzun yıllar eğitim almış ve akademik çalışmalar yapmış deneyimli teknik tercüman kadromuz ile karşılamaktayız.

Teknik çeviride çevirmenin, tercüme ettiği metnin konusuna hakim olması ve teknik terimlerin karşılıklarını doğru olarak bulması gerekir. Çevirmen doğru bir terminoloji hazırlayabilmek için günümüzde yaygın olarak kullanılan sözlük, ansiklopedi ve bilgisayar donanımına sahip olmalıdır. Teknik çeviride doğruluk büyük ölçüde teknik terimlerin karşılıklarını hedef dilde o alanda kullanılan kabul edilmiş ve işler karşılıklarını bulmaya dayanır.

Bu bilinçle çalışmalarını sürdüren Ateş Teknik Çeviri Hizmetleri, değerli müşterilerine hızlı, doğru, kaliteli çeviri hizmetini uygun fiyatla sunmayı ilke edinmiştir. Müşterilerimizden gelen çeviri talepleri, konusunda uzman ve deneyimli çevirmenler tarafından titizlikle yerine getirilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ateş Teknik Çeviri Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Selin Ateş
Adres: 879 Sok. No:14
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 0370970
Web Sitesi: http://www.atesceviri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ateş Teknik Çeviri firma bilgileri. Ateş Teknik Çeviri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ateş Teknik Çeviri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ateş Teknik Çeviri Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.