Ateşoğlu Fırın Ekipmanları

Şirket Hakkında
Firmamız Gıda makineleri sektöründe mutfak hazırlık ve yardımcı ekipmanları üretimi yapmaktadır. 2005 yılında kurulan firmamız ikinci el ve sıfır fırın makineleri ve ekipmanları tedariğini yapmaktadır ayrıca yapılan makinelerin teknik servisliğini profesyonel ekibi ile hızlı ve akılcı çözümler ile müşterilerimize 7/24 teknik servislik yapmaktadır.
Ateşoğlu Fırın Ekipmanları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ateşoğlu Fırın Ekipmanları
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Mutfak Gereçleri
Yetkili Kişi: Hasan Ateş
Adres: Horozluhan Mh. Anadolu San. Sit. Demirtepe Sk. No:16 Selçuklu Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 5899796
Web Sitesi: www.atesoglufirinekipmanlari.com
Ürünleri
lektrikli Katlı Fırın'ın en temel özelliklerinden birisi her katın birbirinden bağımsız olarak çalışabilmesidir. Fırının içinde bulunan katların ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ateşoğlu Fırın Ekipmanları firma bilgileri. Ateşoğlu Fırın Ekipmanları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ateşoğlu Fırın Ekipmanları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ateşoğlu Fırın Ekipmanları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.