Atılgan Kımya End. San. Ve Tic. Ltd Sti.

Şirket Hakkında
ATILGAN KİMYA, 1975 yılında İsmail Hakkı Atılgan tarafından İzmir Bornovada kurulmuştur. O günden günümüze 35 yıldır Gıda, Deri, Deterjan, Boya, Tekstil, Kazan Kimyasalları, Klor Alkali sektörlerinde, kimyasal madde pazarlaması yapmakta olan firmamızın en büyük amacı verdiği kaliteli hizmetini değişmekte olan dünya koşullarıyla devam ettirmektir.

ATILGAN KİMYA, Ürettiği ve ithal ettiği kimyasalların İzmir ve civar illerde Bayi olarak dağıtım ve pazarlamasını yapmaktadırlar. Kimyasal madde ithalatına sıcak bakmakta olup arayış içindedir. Kimyasal ihraç etmek isteyen firmaların teklifleri ciddi olarak değerlendirilecektir.

ATILGAN KİMYA

kurulduğundan beri; en üst seviyede kaliteli üretim ve bunun devamlılığını sağlamak, tüm üretim sürecinde ileri teknolojileri kullanmak, terminlere gerekli hassasiyeti göstermek ve uygun fiyat politikasını devam ettirmek ilkelerini benimsemiştir. Bu doğrultuda yoluna devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atılgan Kımya End. San. Ve Tic. Ltd Sti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Tekstil Kimyasalları
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: tolga atılgan
Adres: karacaoglan mh no 6172/2 sok no 2/4 ıssıklar carsısı bornova izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4722247
Web Sitesi: www.atilgankimya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atılgan Kımya End. firma bilgileri. Atılgan Kımya End. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atılgan Kımya End. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atılgan Kımya End. San. Ve Tic. Ltd Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.