Atılgan Nakliyat İnşaat Turizm Petrol San.ve Tic.ldt.şti.

"GÜVENİN OLMADIĞI YERDE BİZDE YOKUZ."

Şirket Hakkında
ATILGAN NAKLİYAT İNŞ.PET.SAN.VE TİC.LTD.STI.Olarak 2006 yılında yurtiçi ve yurtdışı taşımacılık sektörüne hızlı ve hızlı olduğu kadarda yaptığımız işin bilinciyle ve büyük bir özverıyle giriş yaptık.Amacımız siz sayın müşterilerimize güvenli ve kaliteli bir taşımacılık hizmeti sunmaktır.işe başladığımız günden bugune kadar anlayışımız hiç değişmemekle birlikte hedeflerimiz artarak devam etmektedir.İstanbul içi tüm Türkiye geneli ve yurtdışı taşıma portfoyune sahip firmamızın kendi araç fılosu ile birlikte kiralık araçlarıda mevcuttur.Yurtiçi taşımacılığı kamyon ve tırlarla yapılmakta olup yurtdışı taşımacılığı ise denizyolu, demiryolu ve karayolu taşıma araçlarıyla sağlanmaktadır.Bizimle göndereceğiniz her türlü emtianız bizlerin sorumluluk sigortası kapsamında güvenceye alınmıştır.

TEMEL DEĞERLERİMİZ
-Yeniliğe ve değişime açık olmak
-İş süreci içinde güvenilir olmak
-Müşteri odaklı olmak
-İnsana değer vermek
-Zamanı en etkili biçimde kullanmak
-Sürekli öğrenmek ve geliştirmek
-Faaliyet alanımızı rekabet koşullarına uyumlu olarak geliştirerek sektörde hakeden ve aranan bir marka olmak.
-Dürüst ve disiplinli olmak


VİZYONUMUZ
Yurtiçi ve yurtdışı nakliye sektöründe müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmak ülkemizin en güvenilir en rahat ve zaman yönetimine en çok hassasiyet gösteren nakliye şirketi olmak.

MİSYONUMUZ
Sektörümüzde bizimle ilişkisi olan ve bizlere güvenen tüm insanların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayarak en kaliteli bir şekilde hizmet vererek yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunmak.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atılgan Nakliyat İnşaat Turizm Petrol San.ve Tic.ldt.şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: ELİF ÖZTÜRK
Adres: demırcıler sıtesı 6.yol kat4 no 79 zeytınburnu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5465446
Faks: (212) - 5466540
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atılgan Nakliyat İnşaat firma bilgileri. Atılgan Nakliyat İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atılgan Nakliyat İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atılgan Nakliyat İnşaat Turizm Petrol San.ve Tic.ldt.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.