Atılım Ambalaj Ltd.şti

Şirket Hakkında
Atılım Ambalaj otomatik koli bantlama makineleri, çemberleme makineleri, streç film makineleri, koli bantları, çift taraflı bantlar, baskılı koli bantları, maskeleme bantları, oluklu karton, styropor, karton ve plastik köşebent, shrink naylon, baskılı-baskısız naylon torba, streç film, balonlu naylon, Pvc shrink film, çember gibi tüm paketlemeyi de kapsayan ambalaj ürünlerinin mümessilliklerini bünyesinde bulundurmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atılım Ambalaj Ltd.şti
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Shrink Film / Strech Film
Yetkili Kişi: selahattin
Adres: 2821 Sokak No:86/B Otoplaza işmerkezi Halkapınar/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4697864
Web Sitesi: www.atilimambalaj.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atılım Ambalaj Ltd.şti firma bilgileri. Atılım Ambalaj Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atılım Ambalaj Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atılım Ambalaj Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.