Atlas Tekstil Ve Bilgisayar Ltd Şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 2000 yılından beri yenidoğan , çocuk ve yetişkin iç giyim ve spor giyim tasarımı ve imalatını yaparak , Türkiye’nin önde gelen market ve firmalarına bu ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir.

Promosyon tekstil ürün tasarımı ve imalatı da yapan firmamızın tasarımları kendisine ait birçok ürünü mevcuttur.Ürünlerimizin tasarımı belirleyen en önemli hususlar; insan sağlığı , kalite ve kullanım kolaylığıdır.

Dünyada son yıllarda ekolojik tarım ile üretilen organik pamuktan yapılmış tekstil ürünlerinin (özellikle bebek ve çocuklar için) daha çok tercih edilir olması , firmamızında organik tekstil ürünleri tasarımı ve imalatına yönelmesini sağlamıştır. Organik tekstil ürünleri günümüzde bebekler için en sağlıklı tekstil ürünleri olması nedeniyle rakipsizdir.

Firmamız 2006 yılından itibaren hayatınızı kolaylaştıracak tekstil dışı yeni ve özgün promosyon ürünleri alanında da faaliyet göstermeye başlamış olup bu alanda da ithalat yapmaktadır.

Firmanıza özgü promosyon amaçlı sağlık , elektronik vb. kategorideki tüm taleplerinizi en ucuz fiyattan karşılayabilecek bilgi birikimi ve iş bağlantılarına sahip olan firmamız yenilik ve kalitenin her zaman yanında olmaya devam edecektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yenidoğan , bebek ve yetişkin iç giyim ve spor giyim ürünleri tasarımı , imalatı , ithalatı ve ihracatı.

Promosyon tekstil ürünleri tasarımı , imalatı , ithalatı ve ihracat.

Organik tekstil ürünleri tasarımı ve imalatı ve ihracat.

Tekstil dışı (sağlık, elektronik vb.) promosyon ve günlük kullanım ürünlerinin tasarımı ve ithalatı.

Müşteri portföyünüze göre size özel alternatif ürünler tasarlayabilir , işinizi kolaylaştırabiliriz.

İletişim Bilgileri
Firma: Atlas Tekstil Ve Bilgisayar Ltd Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bebek Giyim
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Songul Ekincioğlu
Adres: İstiklal mah.çimen sok. no:9a Ümraniye - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4610950
Faks: (216) - 4610951
Web Sitesi: http://www.atlastekstil.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Stok Fazlası Bebek Ve Çocuk İç Giyimi
Çok kaliteli ve ucuz 0-12 ay zıbın, patiklialt, hastane çıkışı, cırtlı bebe body, 3-12 yaş kız ve erkek iç çamaşırları.min sipariş 50 adet.Ayrica de...
Atlas Tekstil Ve firma bilgileri. Atlas Tekstil Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atlas Tekstil Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atlas Tekstil Ve Bilgisayar Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-08-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.