Av.kenan Uysal Hukuk Ofisi

Şirket Hakkında
Yirmi yıllık meslek hayatı boyunca Ticaret hukukunun tüm alanlarında binlerce davada vekillik hizmeti veren Av. Kenan UYSAL ticaret hukukunun yanında, aile hukukuna, boşanma, miras vs. , idari hukuka , vergi davaları ve idarenin eylemine karşı davalar, icra iflas hukukuna, icra takibi, iflas erteleme, konkordato ve marka hakkına tecavüz, markanın hükümsüzlüğü, telif hakları ile ilgili pek çok davada vekillik hizmeti vermektedir. Ceza hukukuna ilişkin sanık vekilliği, müşteki vekilliği hizmeti vermektedir.




Türk Patent Enstitüsü marka vekilliği belgesi

İso 9001 eğitim sertifikaları

İstanbul Barosu CMK eğitim bel
Av.kenan Uysal Hukuk
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Av.kenan Uysal Hukuk Ofisi
Sektörü: Hizmet » Hukuk
Yetkili Kişi: AV.KENAN UYSAL
Adres: ABİDE-İ HÜRRİYET CAD.89/5 ŞİŞLİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2245700
Web Sitesi: http://www.kenanuysal.av.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Av.kenan Uysal Hukuk firma bilgileri. Av.kenan Uysal Hukuk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Av.kenan Uysal Hukuk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Av.kenan Uysal Hukuk Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.