Avalon Restaurant Cafe

Şirket Hakkında
AVALON RESTAURANT-CAFE



1.Bölüm;Avalon restaurant ,
Tesisimizin ana restaurant oturma kısmı olarak dizayn edilen salon 64 metre kare kapalı oturma alanı sayesinde A-la carte olarak aynı anda 80 misafirine hizmet edebilmektedir.Grup yemeklerinde ve ya eğlencelerinde kapasitesi 150 kişiye çıkma potansiyeline sahip olup misafirlerini hem farklı tadlarla buluşturuyor hem de mükemmel deniz manzarısıyla huzurlu bir ortam sunuyor.

2.Bölüm;Toplantı ve Teras Bar Salon:Avalon Restaurant Toplantı, haftalık bar programlarını, Düğün, Nişan ve ya sünnet gibi organizasyon yemeklerini ve eğlencelerini 85 metre kare kullanılabilir kapalı alanı ve 250 kişiye varan oturma kapasitesi olan tesisimizin 2.katı olan salonumuzda gerçekleştirmektedir.

3.Bölüm;Avalon Bahçe,
Yaklaşık 1 dönüm alana sahip denize sıfır olan bahçemiz restaurant alanı olarak kullanılmakla beraber değişik organizasyonlar içinde ayrılabilmektedir.Yazın snack bar servisi ile beraber deniz keyfini Avalon Bahçe Cafe’de Yaşama şansına da sahip olacaksınız.




Avalon Restaurant Cafe
Ürün-Hizmetleri Hakkında
RESTAURANT AKTİVETİLERİ;


Her Cuma –Cumartesi Canlı Fasıl ve Bar Programları olmaktadır.(Bunun dışında gruplar için başka günler içinde program yapma şanslarımız olmaktadır.)

Sabah kahvaltı-öğle ve akşam A la Carte servislerimiz olmakla beraber özel günlerde ise (grup yemekleri-kokteyl-ramazan vs)açık büfe şeklinde çalışılmaktadır.

2011 yılından itibaren ise hafta sonları Brunch Büfe kurulmaya başlanacaktır.

Tesisimiz , özellikle faklı bir düğün ve ya nişan isteyenler için alternatifsiz denize sıfır kır bahçesiyle ve kaliteli
Hizmetiyle bu tip organizasyonlar için iddalı bir mekandır.

Organizasyon tipleri misafirimizin talebine göre oluşturulabilmekte ve değişiklikler yapılabilmektedir;
(Kokteyl, Kokteyl prolonge, Açık Büfe vs)

Yaz sezonunda ise muhteşem kumsalı ile misafirlerine hizmet verebilen tesisimiz snack barı ve yeni kurulacak
Yaz Cafe’si ile beraber yalnızca gün boyu değil geceleri de servisine devam edecektir.
İletişim Bilgileri
Firma: Avalon Restaurant Cafe
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Doğan Yaratkantürk
Adres: Mimar sinan mh. oruçgazi sokak. no:1/1a kumluk mevkii silivri/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7289995
Faks: (212) - 7289997
Web Sitesi: www.avalonrestoran.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Avalon restaurant Şirket Yemekleri için çok nezih ve eşsiz bir ortam olmakla beraber, firma toplantıları için gerekli bütün teknolojik donanımada sahi...
22 Ocak Cumartesi Günü Avalon Restaurantta muhteşem Fasıl gecesi sizleri bekliyor.Tarihi maksim gazinosu assolistlerinden DENİZ UĞUR VE Adnan Kısaç şe...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avalon Restaurant Cafe firma bilgileri. Avalon Restaurant Cafe adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avalon Restaurant Cafe ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avalon Restaurant Cafe firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.