Avcılar Bölgesi Temizlik Şirketi

Şirket Hakkında
AVCILAR PARSELLER EV TEMİZLİK ŞİRKETİ OLARAK SİZLERE EN İYİ EV TEMİZLİK HİZMETİNİ SUNABİLMEK ADINA BİZİ EV TEMİZLİĞİ YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİZ GÜNÜN BİR GÜN ÖNCESİNDEN ARAYIP BİLGİ VE RANDEVU ALMANIZI RİCA EDİYORUZ. AVCILAR PARSELLER BÖLGESİNDE TEMİZLİK ŞİRKETİ OLARAK SABAH DOKUZ AKŞAM ON YEDİ SAATLERİ ARASINDA BOŞ EV TEMİZLİĞİ , EŞYALI EV TEMİZLİĞİ , İNŞAAT SONRASI EV TEMİZLİĞİ , SIFIR DAİRE TEMİZLİĞİ , TAM GÜN EV TEMİZLİĞİ GİBİ İŞLER YAPMAKTAYIZ.
Avcılar Bölgesi Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avcılar Bölgesi Temizlik Şirketi
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ayten Azra
Adres: Denizköşkler Mahallesi Mine Sokak No 321
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5876892
Web Sitesi: http://avcilartemizliksirketi.gen.tr/avcilar-parse
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avcılar Bölgesi Temizlik firma bilgileri. Avcılar Bölgesi Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avcılar Bölgesi Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avcılar Bölgesi Temizlik Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.