Avrasya Mekanik Perde Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Uzun bir sektör tecrübesine sahip iki ortak tarafından 2008 yılına faaliyete geçirilen Avrasya Mekanik Perde Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. , bu kısa süre içerisinde alanında hızla büyüyen bir ivme yakalayarak mekanik perde sektörü içinde önemli bir yer edinmiştir.

Yapmış olduğu stratejik ortaklıklar ile Türkiyenin en önemli mefruşat şirketlerinden birine bu alanda direkt hizmet vermesinin yanı sıra " TUĞRA " ve " APS " markaları ile iç ve dış pazara ürünlerini sunmaktadır.

Temel prensibi müşteri memnuniyeti olan Avrasya Perde; satış öncesi, satış ve satış sonrasında müşterilerine üstün bir hizmet sunmayı gaye edinmiş ve bundan sonrada edinmeye devam edecektir.
Avrasya Mekanik Perde
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avrasya Mekanik Perde Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Salih Alp
Adres: Giyimkent E7 Ada B170 Blok No:58 Esenler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4385419
Web Sitesi: www.avrasyaperde.com
Ürünleri
Stor ve Katlamalı Perde Toptan Satışı
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avrasya Mekanik Perde firma bilgileri. Avrasya Mekanik Perde adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avrasya Mekanik Perde ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avrasya Mekanik Perde Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.