Avrupa Elektronik

Şirket Hakkında
BİR TELEFONUNUZ YETERLİ 0212 529 11 13
Avrupa tv siz değerli müşterilerimize haftanın 7 günü, günün her saati hizmet vermektedir.elektronik cihazlarınız ile ilgili (LCD, PLAZMA, PROJEKSİYON) hertürlü sorunlarınız için çekinmeden bizi arıyabilir yada mail yazabilirsiniz.tv servisimiz tarafından sizden tamir için getirilen televizyon ve diğer cihazlar hızlı bir şekilde (genelikle aynı gün içeriside) onarımı gerçekleştirilip servis araçlarımız ile tekrar bulunduğunuz adrese Teslimatı gerçekleştirilir.
tv tamiratlarını daha hızlı gerçekleştirebilmek için, atölyemizde gerekli olabilecek hertürlü yardımcı ölçüm cihazları, bunların yanısıra, depomuzda gerekli olabilecek tüm televizyonların orjinal yedek parçalarını, bilgisayar verilerimize göre yaklaşık 20 bin elektronik parça, bunların tamamını bulundurmaktayız.
Avrupa Elektronik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avrupa Elektronik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Devre
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: ilhami
Adres: ilyasbey cad no 40/a fatih
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5291113
Web Sitesi: http://www.televizyonservisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avrupa Elektronik firma bilgileri. Avrupa Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avrupa Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avrupa Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.