Avrupaperde

Şirket Hakkında
Kurucumuz İsmail Cömert 1997 yılında Gardina firmasında sektöre atılmış olup daha sonra Çözüm firmasında iş hayatına pazarlama sorumlusu olarak devam etmiştir. Avrupa Perdeyi kurup bu sektörde söz sahibi olarak devam etmektedir. Ürünlerimizde işlevsellik esnetik kalite çok önemlidir. Biz kendi tasarımlarımızla ithal firmaların kalite ve çizgisini yakalıyoruz. Kendi yaptığımız imalatta en ufak detayları inceleyip müşterilerimize kalite kontrol yaptıktan sonra yolluyoruz. Hiçbir standarta bağlı olma zorunluluğu olmadan istenilen ölçü ve tarzda perde üreten modern kişisel uslüp ve tercihler ön plana tutularak tasarım projelendirme ve uygulama yaparak siz değerli müşterilere sunmaktadır. Bizimle çalışmaktan pişman olmayacaksınız.
Avrupaperde
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avrupaperde
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
Yetkili Kişi: İSMAİL
Adres: beykoz kavacık
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4555727
Web Sitesi: www.avrupaperde.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avrupaperde firma bilgileri. Avrupaperde adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avrupaperde ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avrupaperde firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.