Axebank.fatura Ödeme Merkezi

Şirket Hakkında
AXE FATURA, Türkiye’de online fatura tahsilat sistemleri uygulamalarını geliştirmek, gerçekleştirmek, ve yaygınlaştırmak amacıyla kurulmuştur. Fatura tahsilat sistemlerinde anahtar teslim çözümler üzerine faaliyet gösteren AXE FATURA, yazılım, kodlama, web tasarım, e-ticaret ve hosting gibi konularda projeler gerçekleştirmektedir.
Fatura tahsilat sistemlerimiz kavram aşamasından başlayan Elektrik, Su, Doğalgaz, Türk Telekom , Avea , Türkcell , Vodafone , Kablolu , Dijitürk, Sigorta İşlemleri, Online Bilet Satışı, SSK_BAGKUR, Vergi, Trafik Cezası, Parça kontör ve kart kontör, Cep Hat Açılış İşlemleri ve Adsl Açılış İşlemleri olarak sistemin tüm yaşamını kapsamaktadır.
AXE FATURA online fatura tahsilat sistemleri alanında geliştirdiği projelerde hem fatura tahsilatında hem de kurumların değer yaratma yönetimi perspektifini taşıma çabasındadır. Böylece fatura tahsilat projemizin kurum amaçlarına hizmet eden ve kurumun değer yaratan sistemlerine entegrasyonu sağlanmaktadır.
AXE FATURA, yaklaşımının disiplinler arası iklimi içinde hizmet, finans, halkla ilişkiler disiplinlerinin en uygun birleşiminden oluşan bir değerler bütünü olarak sunulmaktadır.
AXE FATURA , ülkemizdeki fatura yoğunluğu ve insanlarımızın faturalarını ödemek için çektiği o kadar zahmeti AXE FATURA olarak bunun en aza indirmek uğruna verdiğimiz çaba ve emeğimizin Halk tarafından desteklendiğinin bilincindeyiz.
Vizyonumuz ;
Fatura tahsilat alanında Türkiye’de lider, uzman ve müşterinin ilk aklına gelen dost şirket olmaktır.
Amacımız ;
AXE FATURA , müşterilerine en uygun sermaye ile iş imkanı sunma ve markalaşma bizim asıl amacımızdır.
Değerlerimiz ;
• Fatura ödemek isteyen müşterinin zaman, sıra beklemeden yardımcı olmak
• Yurt genelinde ödeme noktaları açarak halkımıza hizmet vermek
• Kurumumuzun uzmanlığı ve iş yapış tarzı sektördeki gururumuzdur.
• Yapılan işler kaliteli, sistemli ve bilimsel şekilde gerçekleştirilir.
• İyi niyet, iş ahlakı, dürüstlük ve şeffaflık firmamızın temel ilke
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Axebank.fatura Ödeme Merkezi
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: axe bank
Adres: sokullu
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4801454
Web Sitesi: www.axebank.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Axebank.fatura Ödeme Merkezi firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Axebank.fatura Ödeme Merkezi firma bilgileri. Axebank.fatura Ödeme Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Axebank.fatura Ödeme Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Axebank.fatura Ödeme Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.