Ay Metal

"ay metal"

Şirket Hakkında
aymetal ay metal hurda metal hurdacı demir demirci döküm ğik bakır krom alüminyum sarı kablo yıkım söküm atık geridönüşüm geri dönüşüm 3964601 aymetal pazarlama depo dkp plastik pvc boru profil köşebent inşaat malzeme yıkmak inşaatdemiri demiri kalıp inşaatçı taşeron makine makina polim makine hiyap hiap hi-up ambalaj atıl değerlendirme hurdacılar hurdacılarsit hurdacılarsit. hurdac hurdacı metaci paslanmaz ankara yenimahalle hernevi nevi her türlü
Ürün-Hizmetleri Hakkında


Ay metal pazarlama tecrübesi 25 yılı aşkın bir şirkettir. Her türlü demir, maden ve plastik hurdasını değerlendirerek piyasadaki en uygun fiyatla çalışır.

Firmamız yıllardır sürdürmüş olduğu İdeolojimiz daima karşılıklı memnuniyettir. politikasıyla her zaman güven teşkil ederek uzun süreli iş birliktelikleri ile tanınır.
İletişim Bilgileri
Firma: Ay Metal
Sektörü: Maden ve Metal » Hurda
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: uğur aydın
Adres: hurdacılar sitesi C2blk no:62 Yenimahalle/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2180326
Faks: (312) - 3964601
Web Sitesi: http://aymetal.tr.gg
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ay Metal firma bilgileri. Ay Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ay Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ay Metal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.