Ay Mimarlık

Şirket Hakkında
2006 yılında kurulan, AY MIMARLIK Fuar Hizmetleri kurulduğu günden bu güne kadar, profesyonel kadrosuyla ahşap ve modüler atölyeleri, digital baskı parkuru ve reklam hizmetleriyle de müşterisine hizmet vermektedir. Referanslarıylada kendini kanıtlamış olan AY MİMARLIK Fuar Hizmetleri gelişime açık davranarak kaliteden ödün vermeden hizmet için varolmayı ilke edinmiştir. Yurtiçi kongre ve fuarlardaki özel stand çalışmalarının yanı sıra yurtdışı fuar ve kongrelerde de özel stand çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ay Mimarlık
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Aylin Haşıcı
Adres: Çamlık Cad. Büyüksehir mah. A34 Blok D:3 ( Örnek Tıp Merkezi Yan Binası) Büyükşehir - Beylikdüzü / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8715281
Web Sitesi: http://www.aymimarlik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ay Mimarlık firma bilgileri. Ay Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ay Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ay Mimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.