Ay Yapı Otomatik Kapı Sistemleri

Şirket Hakkında
AY YAPI olarak misyonumuz; ihtiyaca uygun çözümler sunarak tecrübelerimizi sizlerle paylaşmak, kanunlara ve yönetmeliklere uygun davranmak, çevreye duyarlı güvenli çalışma ortamları oluşturmak, çevreyi ve doğayı korumak, tüm bu amaçlar çerçevesinde yaptığımız işin sorumluluğunu alarak hızlı ve doğru projeler üretmek ve gerçekleştirmektir.
AY YAPI olarak kalite politikamız kapsamında, doğruluk, güven, eşitlik, tarafsızlık ve gizlilik ilkelerini bir arada barındıran kalite politikamız, müşterilerimizin memnuniyeti doğrultusundadır.
Ay Yapı Otomatik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ay Yapı Otomatik Kapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Fotoselli Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Garaj Kapı Sistemleri
Yetkili Kişi: Ahmet Öncel
Adres: Akşemsettin Mah. Fecriebcioğlu Sk. No:10/11
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 5267675
Web Sitesi: www.ayyapi.biz
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ay Yapı Otomatik firma bilgileri. Ay Yapı Otomatik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ay Yapı Otomatik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ay Yapı Otomatik Kapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.