Ayakkabı Park

"TURKIYENIN EN UCUZ AYAKKABI MARKETİ"

Şirket Hakkında
KRIZDE COK CAZIP YATIRIM IMKANI/BAYILIK

Ayakkabi Park yurtici ve yurtdisinda da sube/acenta/bayilik/ franchise modellenmesi ile yapilanmasina hizla devam etmektedir.
Ayakkabi Park ucuz ayakkabi market konsepti, tuketiciye mumkun olan en dusuk fiyatla; kaliteli, saglam, modaya uygun urunleri ulastirmaktadir.Isin sirri dusuk kar marjinda saklidir. Normal magaza sisteminde ureticiden yada toptancidan temin edilen urunler yuksek kar marjlariyla satilmaktadir. Ayakkabi Park ise urunleri oncelikle bayilerine daha sonra nihai tuketiciye cok dusuk kar marjiyla ulastirmaktadir. Bu sayede Ayakkabi Park, urunleri tuketiciye ulastiran sistemin en onemli parametresi olan bayilerine tatmin edici kazanc sunarken, ayni zamanda tuketiciyi de gozeten optimal kar marjlariyla perakende fiyatlarini belirlemektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ayakkabı Park
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: BEKİR ALTUNOK
Adres: Emin Sinan Mah. Pertev Paşa Sk. Özlem Palalı İşhanı No:5 Gedikpaşa Beyazıt / İSTANBUL Tel: 0 212 518 17 57
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5327030
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.ayakkabipark.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Krızde Cok Cazıp Yatırım Imkanı/bayılık
Ayakkabi Park yurtici ve yurtdisinda da sube/acenta/bayilik/ franchise modellenmesi ile yapilanmasina hizla devam etmektedir. www.ayakkabipark.com Ay...
Ayakkabı Park firma bilgileri. Ayakkabı Park adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayakkabı Park ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayakkabı Park firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.