Ayakkabıcım Çavuşoğlu Ayakkabı

"Ayakkabıcım güvencesi ile Toptan Ayakkabı Satışı"

Şirket Hakkında
Çavuşoğlu Ayakkabı 1974 yılında kurulmuş olup, toptan ayakkabı, terlik, bot, futbol ayakkabıları, panduf ürünlerinin satışını yapmaktadır. Mekap, Letoon, Vicco, Sportaç gibi sektörde markalaşmış ürünlerin toptan satışını yapan Çavuşoğlu Ayakkabı, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla www.ayakkabicim.net internetten toptan ayakkabı satış servisini hizmete sokmuştur.

Ürünlerimizin tümünü görmek ve hemen sipariş vermek için lütfen www.ayakkabicim.net adresini ziyaret ediniz.
Ayakkabıcım Çavuşoğlu Ayakkabı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ayakkabıcım Çavuşoğlu Ayakkabı
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Spor Ayakkabı
Yetkili Kişi: Burak Bardakçı
Adres: Emin Sinan Mah. Hamam cad. No:68 Gedikpaşa Beyazıt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5165302
Faks: (212) - 5174936
Web Sitesi: www.ayakkabicim.net
Ürünleri
Starmark toptan spor ayakkabılar ve yüzlerce model www.ayakkabicim.net adresinde ve Çavuşoğlu Ayakkabı mağazalarında sizleri bekliyor! Hemen sitemi...
İlan Talep ve Teklifleri
Toptan Spor Ayakkabılar
Ayakkabıcım Çavuşoğlu Ayakkabıda yüzlerce ürün, en uygun fiyatlarla sizlerle buluşuyor. www.ayakkabicim.net adresini ziyaret ederek bütün ürünlerim...
Ayakkabıcım Çavuşoğlu Ayakkabı firma bilgileri. Ayakkabıcım Çavuşoğlu Ayakkabı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayakkabıcım Çavuşoğlu Ayakkabı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayakkabıcım Çavuşoğlu Ayakkabı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.