Ayakkabingo

Şirket Hakkında
Ayakkabingo, her kalitede ürünü piyasa fiyatının altında satan gerçek ayakkabı outlet mağazalarıdır. Ayakkabingo, iki bin m2 showroom, dokuz bin m2 kapalı alan, binlerce model, milyonlarca çift hazır stoku ile Türkiye ayakkabı sektörünün en güçlü oyuncularından Yavuzlar Ayakkabı iştirakidir. Yakın zamanda görsel ve yazılı medyada reklam kampanyalarını göreceğiniz Ayakkabingo, sektöre hareket getirmeye hazırlanıyor. Tüketicinin, kaliteli ürünleri piyasa fiyatının altında alma eğiliminin yükselmiş olması ile birlikte ortaya çıkan talebi karşılayacak Ayakkabingo outlet, sınırlı sayıda seçkin bayilerini arıyor.
Ayakkabingo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ayakkabingo
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Ayakkabı
Yetkili Kişi: Metin Yılmaz
Adres: Pertevpaşa Sokak Yavuzlar Plaza Gedikpaşa Beyazıt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5166969
Web Sitesi: www.ayakkabingo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ayakkabingo firma bilgileri. Ayakkabingo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayakkabingo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayakkabingo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.