Ayaz Tadilat Banyo Dekorasyon Yapı Sistemleri

Şirket Hakkında
Ayaz Yapı İnşaat Dekorasyon Olarak
Amacımız; müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli çalışmalarla öncelik İstanbul olmak üzere tüm çevre il ve ilçelerde Avrupa standartlarında süratli, sağlam ve estetik projeler sunmaktır

1996 yılında Dekorasyon Tadilat uygulaması hizmetleri veren firmamız 2001 yılından itibaren malzeme ve uygulama hizmeti de vermeye başlamıştır. Geniş ürün yelpazesini profesyonel ve zamanında uygulamayla birleştiren Ayaz Yapı Dekorasyon tadilat iç mimari konusunda tecrübe ve hizmet kalitesini arttırarak müşteri portföyünü geliştirmiştir.
Ayaz Tadilat Banyo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ayaz Tadilat Banyo Dekorasyon Yapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: MURAT MERCAN
Adres: tatlı su mah,aziz bulvarı.no14 yukarı dudullu/ümraniye/ İstanbul TEL: 05335744624
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5404285
Web Sitesi: www.ayaztadilat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ayaz Tadilat Banyo firma bilgileri. Ayaz Tadilat Banyo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayaz Tadilat Banyo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayaz Tadilat Banyo Dekorasyon Yapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.