Ayçi Otel

Şirket Hakkında
Ülkemizin eşsiz tatil bölgesi Bodrum yarımadasında, eşsiz doğası, mavi bayraklı plajları ve tarihi zenginlikleri benzersiz ve geleneksel bir balıkçı kasabası olan Gümüşlük’te bulunan aile otelimizde standart odalarımız ile hizmetinizdeyiz. Deniz kenarına 100 metre mesafede olan otelimizde yüzme havuzu ve alakart restoran bulunmaktadır. Restoranımızda her sabah fiyata dahil olan kahvaltı servisimiz vardır. Restoranımızda ayrıca ek ücret karşılığı ızgara çeşitlerinin yanı sıra sıcak ev yemeği de bulunur. İstek üzerine havaalanı transferi yapılmaktadır.

Dinginlik ve samimiyetin denizle, güneşle ve yeşille buluştuğu otelimizde güler yüzlü hizmetimizle siz misafirlerimizin kısa sürede gönlünde yer eden bir tatil sunuyoruz.

Bodrum'un incisi Gümüşlük
3. derece doğal sit alanı bölgesi ve mavi bayrak üyesi olan Gümüşlük; unutulmuş değerleri hatırlatan, insanın kalbine dokunan bir yolculuktur.
Bodrum yarımadası’nda cennetten bir köşedir Gümüşlük. Ege insanın karakterinin işlediği dinginlik ve samimiyetin denizle, güneşle ve yeşille buluştuğu lezzetli sofraların, misafirperverliğin ve hoşgörünün köyüdür. Habitatıyla uyum içinde yaşayan, zengin coğrafyası yanı sıra tarihi dokusuyla insanı büyüleyen bir ruha sahiptir. 3. derece doğal sit alanı bölgesi ve mavi bayrak üyesi olan Gümüşlük; unutulmuş değerleri hatırlatan, insanın kalbine dokunan bir yolculuktur.

Ayaklarınız denizde, Ege’nin muhteşem balıklarını tadarken Gümüşlük’e adını veren büyüleyici günbatımı size unutulmayacak anlar yaşatır. Çiçek ve meyve kokularının arasında, kuş sesleriyle günü karşılayan Gümüşlük, her mevsim ayrı güzelliklerle dolu bir ilham kaynağıdır. Renkli kültürel yapısı ile Bodrum’un en iyi balık restoranlarına, festivallere, dünyaca ünlü konserlere, sergilere ev sahipliği yapan bu küçük balıkçı kasabası sahip olduğu doğal liman ve muhteşem denizi ile tekne ve yatların vazgeçilmez adresidir.

Tarihi 4000 yıllık geçmişe uzanan Myndos Antik Kenti’nin kurucusu Karya kralı Mausolos’un ar
Ayçi Otel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ayçi Otel
Sektörü: Turizm / Otel » Otel
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Alkollü İçecek
Yetkili Kişi: Otel Müdürü Bilal Bey
Adres: Adres koyunbaba Mahallesi Sevgi Sokak No: 37 Güm-san Sitesi Ön Kısmı Gümüşlük – Bodrum
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 3886707
Web Sitesi: http://www.gumuslukayciotel.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ayçi Otel firma bilgileri. Ayçi Otel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayçi Otel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayçi Otel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.