Ayhan Türker İç Mimarlık

Şirket Hakkında
1969 yılında İstanbul' da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da tamamladı. Orta okul ve lise yıllarında ilk sanat eğitimini Türkiye' nin ilk kadın heykel sanatçılarından Semahat Acuner'den aldı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Ana Sanat Dalı'na girdi. 1993 yılında bu bölümden birincilikle mezun oldu.

İş hayatına 1988 yılında restoratör mimar Mustafa Pehlivanoğlu'nun yanında çalışarak başladı. Bu süreçte bir çok restorasyon projesi yanında Kont Ostrorog Yalısı projesinde görev aldı. Mezuniyetinden sonra ünlü iç mimar Erol Kataş yanında çalışmaya başladı. Bu süreçte birçok projede görev aldı.

1998-2008 yılları arasında Ortağı Mehmet Güngör ile birlikte kurdukları Dor Dizayn ve Queen's House İnteriors firmasında birçok başarılı projeye imza attı. Daha sonra Pim Proje şirketinde tasarım ve proje sorumlusu olarak çalışmaya başladı. Bu süreçte Azerbaycan Cumhuriyeti Meclisi projesini tasarlayıp uyguladı. Bunun yanında Bakü'de müze, villa, ev ve otel projelerini gerçekleştirdi.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ayhan Türker İç Mimarlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Ayhan Türker
Adres: Ümraniye Merkez
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2623337
Web Sitesi: www.ayhanturker.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ayhan Türker İç firma bilgileri. Ayhan Türker İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayhan Türker İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayhan Türker İç Mimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.