Aykansoft

Şirket Hakkında
AykanSoft, Bilişim imkanlarının Türkiyede nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi ve toplam kalitenin çağdaş ülkeler seviyesine gelmesi için çalışmalarını sürdüren bağımsız bir Yazılım firmasıdır.

Genel yapıdaki yazılım firmalarına göre farklı bir yapıya sahip olan AykanSoft, hiç bir kuruma bağlı olmadan, Profesyonel ve titiz çalışanları ile çalışmalarını sürdürmektedir. AykanSoft, tüm etkinliklerini güncel teknoloji altyapısı ve standartları doğrultusunda planlanmaktadır.

AykanSoft Ailesi olarak, yaptığımız işi Kendimizin aynası olarak görmekten gurur duyuyor, Sürekli büyüyen ve gelişen ailemiz ile sizlere geleceği bugünden yaşatmak istiyoruz.
Aykansoft
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aykansoft
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Aykan Kalay
Adres: Meşrutiyet Caddesi No:31/13
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4190904
Web Sitesi: www.aykansoft.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aykansoft firma bilgileri. Aykansoft adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aykansoft ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aykansoft firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.