Aykoç Orman Ürünleri San.tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Ürünleri 1994 yılında kurulmuş bir aile şirketidir. Firmamız Bursanın merkez Osmangazi ilçesinde faaliyetine başlamış ve tüm Bursa ili ve çevresinde müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Günümüzün ihtiyaçlarına paralel olarak mdflam , suntalam , laminat , amerikan kapı , pvc kenar bandı, masifpan , kapak profili , mobilya tamamlayıcı aksesuarları ve çeşitli dekoratif ürünleri bünyemizde bulundurarak geniş bir müşteri gurubuna eksiksiz cevap verebilmeyi ilke edinmekteyiz. sektörde sürekli kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti ile hizmet verme anlayışında olan firmamız, sektördeki yenilikleri de yakından takip etmektedir. Tüm dünyada gelişen ve değişen mobilya sektöründe başta ülkemizde ve bölgemizde öncüsü olmak kaydıyla yapmış olduğumuz yeni yatırımlarla sizlere yeniliği ve kaliteyi en iyi hizmet anlayışıyla sunmayı vizyon haline getirip bir çok başarıya imza atmış olan Aykoç Orman Ürünleri bundan sonra da yatırımlarında farklılığı ve kaliteyi bünyesinde bulunduracaktır. Bu ayrıcalığın getirdiği güvenilirliği uzman kadrosuyla bugünlerden yarınlara taşımanın sorumluluğunu ticari prensip olarak kabul ediyoruz. Bu anlayış ile firmamız sektördeki faaliyetine siz değerli müşterilerimiz ile birlikte hizmet vermeye devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aykoç Orman Ürünleri San.tic Ltd Şti
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
Yetkili Kişi: hasan koçin
Adres: konak mah.yıldırım cad betül sok no:6 nilüfer bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4525000
Web Sitesi: www.aykocorman.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aykoç Orman Ürünleri firma bilgileri. Aykoç Orman Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aykoç Orman Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aykoç Orman Ürünleri San.tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.