Aykur Pazarlama

Şirket Hakkında
Aykur Pazarlama, İzmir ili 1468 SOKAK NO:16/A ALSANCAK adresinde bulunmaktadır. Firma Orman / Kağıt / Mobilya » Kağıt Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi KURTAY ÖZERKAN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
olivetti yazarkasa - profilo yazarkasa telestar yazarkasa bölge distribütörlüğü ve bunun yanısıra termal yazarkasa rulosu otocopy yazarkasa rulosu ve action ( selfcopy ) yazarkasa rulosu üretimini Rulonet markası altında sürdürmekteyiz. Üretim bandımızda ayrıca POS ruloları, ATM ruloları, Qmatic ruloları gibi ölçü ve kağıt cinsi çeşitli olan tüm rulolar üretilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Aykur Pazarlama
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Kağıt Ürünleri
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Kırtasiye
Yetkili Kişi: KURTAY ÖZERKAN
Adres: 1468 SOKAK NO:16/A ALSANCAK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4221348
Faks: (232) - 4224537
Web Sitesi: http://www.aykur.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aykur Pazarlama firma bilgileri. Aykur Pazarlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aykur Pazarlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aykur Pazarlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.