Aykut Tekstil San Ve Dış Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Aykut Tekstil San, İstanbul ili KOCASİNAN MERKEZ MAH.ESKİ EDİRNE YOLU DUMAN SOK NO15 YENİBOSNA BAHÇELİEVLER adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer) sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi EYÜP KARTAL dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aykut Tekstil San Ve Dış Tic.ltd.şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: EYÜP KARTAL
Adres: KOCASİNAN MERKEZ MAH.ESKİ EDİRNE YOLU DUMAN SOK NO15 YENİBOSNA BAHÇELİEVLER
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4892577
Faks: (212) - 4892579
Web Sitesi: www.aykuttekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yuvarlak Örme Makinaları Satılacaktır.
14 PUSTAN 34 PUSA KADAR SERİ 18 ADET YUVARLAK ÖRME MAKİNALARI KOMPLE TESİS OLARAK SATILACAKTIR. MAKİNALARIN TAMAMI 1993 MODEL VE ÇALIŞIR VAZİYE...
Örme Kumaş İmalatı Ve Satışı
14 PUSTAN 34 PUSA KADAR SERİ ÖRME MAKİNALARIMIZDA HER TÜRLÜ ÖRME KUMAŞ İMALATI VE SATŞI YAPILIR. FASON İMALATIMIZ VARDIR.
Aykut Tekstil San firma bilgileri. Aykut Tekstil San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aykut Tekstil San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aykut Tekstil San Ve Dış Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.