Aylan Tuncel Dış Tic.

Şirket Hakkında
YATIRIMCILAR !!!
Fazla kilolu, romatizma ve kireçleme sorunu olupta ;
Kaplıca, sauna, hamam, ilaç, fizik tedavi ve benzeri yöntemlerle şifa bulamayanlar için ALMAN MUCİDİ , YENİ , NANO TEKNOLOJİ, 25 DAKİKADA FONKSİYONUNU GÖSTEREN cihazlarımızla bölgesinde seans üsulü uygulama merkezi açabileceklere bulunmaz fırsattır.

şirketimiz bahse konu olan ürünlerin türkiye distribitörüdür ve ilk etepata vereceğimiz bayiliklerimiz bölgelerinde ana bayiler olacak, tüm kendi bölgelerinde bundan sonra açılacak uygulama merkezleri ve kişisel cihazları kendileri satacaktır.dolayısıyla ilk bayilikler çok önemlidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aylan Tuncel Dış Tic.
Sektörü: Teknoloji » Teknoloji Diğer
Yetkili Kişi: soner demir
Adres: izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2629081
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aylan Tuncel Dış firma bilgileri. Aylan Tuncel Dış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aylan Tuncel Dış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aylan Tuncel Dış Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.