Ayport Lojistik İht. Ve İhc.

Şirket Hakkında
Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız AYPORT LOJİSTİK hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz. Bu itibarla da birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancını taşımaktayız.
Firmamız AYPORT LOJİSTİK 2016 yılında MERSİN de kurulmuştur.İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmet verebilmek, kalitesiyle sağlam ve düşük maliyetli iş çıkarmak temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen AYPORT LOJİSTİK, uzman kadrosu ile firmaların taşıma/ lojistik taleplerine cevap vermektedir. Hız ve kaliteyi ilke edinerek yola çıkan AYPORT LOJİSTİK, faaliyette bulunduğu uluslararası lojistik hizmetlerinde, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir .
Şu anda AYPORT LOJİSTİK her türlü malda parsiyel ve komple taşımacılık konusunda birçok firmanın çözüm ortağı konumundadır.
Mükemmellik Politikamız
Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerini aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir.
Günümüzde lojistik, tedarik zinciri yönetiminin yaşamsal bir parçasıdır. Tedarik zinciri ise üretim ve hizmet dünyasının temel bileşenlerinden biridir. Mal ve hizmetlerin satın alınması, taşınması, depolanması ve dağıtımına yönelik hizmetlerin tamamını kapsayan lojistik kavramı, gelişen ekonomik koşullara bağlı olarak, taşımacılığı da içine alacak biçimde genişlemiştir.
Globalleşmeye bağlı olarak artan ticaret hacmi, dış kaynak kullanımının yaygınlaşması, üretik tekniklerindeki değişimler sonucu tedarik zincirinin önem kazanması ve uluslararası ticaretin liberalleşmesiyle üretim ve tüketim merkezlerinin dünyanın farklı bölgelerine dağılması, lojistik sektörünün gelişmesinde önemli rol oynamıştır.
Vizyonumuz
AYPORT LOGISTICS, ülkemizde tedarik zinciri çözümlerinde tartışmasız liderdir. Kullandığı yüksek teknoloji ve yetişmiş insan kaynakları sayesinde getirdiği
Ayport Lojistik İht.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ayport Lojistik İht. Ve İhc.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Berna Özyıldırım Nacar
Adres: Kiremithane Mh Sakarya Cd Doktorlar Apt 9/9 Akdeniz Mersin
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 4600151
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ayport Lojistik İht. firma bilgileri. Ayport Lojistik İht. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayport Lojistik İht. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayport Lojistik İht. Ve İhc. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.