Aysbergturizm Bora Çakır

Şirket Hakkında
2009 YILINDA HIZMETE GIREN FIRMAMIZ TURIZM KONUSUNDA GUVENILIRLIGI PERÇİNLENMİŞ OLAN ETSTURUN EN GOZDE ACENTELERINDEN BIRIDIR.YURTICI VE YURTDISI TUR ORGANIZASYONLARINDA BIREYSEL TUR DUZENLENMESI KONUSUNDA TECRUBE VE VIZYON SAHIBI FIRMAMIZ MÜŞTERILERIMIZE KALITELI HIZMETI AKTARMA GAYESI ILE İŞLEYİŞİNE DEVAM ETMEKTEDIR.BATIATASEHIRIN VE ANADOLU YAKASININ EN GOZDE ALIŞVERIŞ MERKEZI PALLADIUM AVMNIN ICERISINDE YER ALAN FIRMAMIZ SIZE BIR TELEFON GORUSMESI ILE TUM DUNYA ULKELERINE ACILAN BIR PENCERE OLACAKTIR. TEL:0216 663 20 05 GSM:0555 967 57 22
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aysbergturizm Bora Çakır
Sektörü: Turizm / Otel » Gezi
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: BORA ÇAKIR
Adres: BARBAROS MAH HALK CAD PALLADIUM AVM BB111A ATASEHIR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6632005
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aysbergturizm Bora Çakır firma bilgileri. Aysbergturizm Bora Çakır adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aysbergturizm Bora Çakır ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aysbergturizm Bora Çakır firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.