Aysde Aksesuar Dekorasyon San Dış Tic Ltd Şti.

Şirket Hakkında

Size, sevdiklerinize, yaşam alanlarınıza ve kıymet verdiklerinize dair en şık, en güzel ve en özel aksesuarlar, hediyelikler, kişisel eşyalar ve daha neler neler...


Sürekli yenilikçi ve modaya uygun ürünlerin öncüsü olarak sizlerin bizi benimseyip, takipçimiz olmanızı sağlamak ve bunu sürekli kılmak.


Ayrıca, işbirlikteliğimiz olan Türkiye’de isim yapmış saygın firmaların özel ürünleri ve uygun fiyatları ile sizleri buluşturmak. Bizi keşfedin ve bizim takipçimiz olun. İnanın bütçeniz ve siz farkı fark edeceksiniz.

Müşteri memnuniyeti bizim birinci önceliğimizdir. Ürünler ile yaşadığınız en ufak sorunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.


Saygılarımızla...
APLUSMODA
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aysde Aksesuar Dekorasyon San Dış Tic Ltd Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: TAHA TEZCAN
Adres: İSTOÇ Z BLOK NO:109 MAHMUTBEY-BAĞCILAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7779085
Web Sitesi: www.aplusmoda.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aysde Aksesuar Dekorasyon firma bilgileri. Aysde Aksesuar Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aysde Aksesuar Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aysde Aksesuar Dekorasyon San Dış Tic Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.