Aytes Müh. Tesisat San. Ve Tic. Ltd. Sti.

Şirket Hakkında
Firmamız 1991 yılında üç ortaklı bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Daha sonra 2000 yılında Aytes mühendislik adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır. Firmamız inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma konularında taahhütlerde bulunmakta ve bunlarla ilgili her türlü montaj ve projeleri yapmaktadır. Faaliyet konularımız ile ilgili sektörümüzün saygın firmaları ile çalışmaktayız.
Kuruluş yılından bu güne kadar bir çok resmi ve özel müşterilerimizin; taahhüt işlerini zamanında ve birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanarak yerine getirdik. Firmamızın 1991 yılından bu güne kadar 10.000 i aşan bir müşteri portföyü oluşmuştur.
Firmamız bir mühendislik kuruluşu olup MMO (Makine Mühendisleri Odası) na kayıtlı ve yetkili olarak faaliyet göstermektedir. Firmamız doğalgaz konusunda EPDK (Enerji Piyasası Denetleme Kurulu) ve IGDAS yetki belgelerine sahiptir.
ITO (İstanbul Ticaret Odası)na kayıtlı olarak faaliyet göstermektedir.
Değişen piyasa şartlarında firmamız, iş hacmini artırmak amacı ile 2002 yılından itibaren cephe kaplama ve izolasyon alanlarında faaliyet konularımız içine aldık.
Bu kapsam dahilinde PAKSDING markası ile bina cephe kaplama faaliyetlerine devam etmekteyiz.
Aytes Müh. Tesisat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aytes Müh. Tesisat San. Ve Tic. Ltd. Sti.
Sektörü: Makina » Makina Diğer
İkincil Sektörü:Makina » Hava Kompresörü
Yetkili Kişi: Ali ONUR
Adres: Kayışdağı Yolu Cad. No:102/A İçerenköy - Kadıköy / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5766453
Web Sitesi: http://www.merkezisistem.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aytes Müh. Tesisat firma bilgileri. Aytes Müh. Tesisat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aytes Müh. Tesisat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aytes Müh. Tesisat San. Ve Tic. Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.