Aytürk Mimarlık

Şirket Hakkında
Aytürk İzolasyon Mimarlık Ltd. Şti. inşaat sektörü alanında temelden çatıya uygulama işleri yapmakla birlikte, çatı ve teras izolasyonları, temel perde izolasyonları, ısı, su, ses yalıtımları, çatı kaplama ve onarımı, mantolama uygulamaları, ayrıca yeni nesil yapı kimyasallarıyla hizmet vermekteyiz. Firmamız profesyonel kadrosu ve titiz iş anlayışı ile sayısız projelerde Temel, Cephe, Çatı izolasyon işlerini yürütmektedir. Şirketimiz prensipli çalışma ilkesiyle, zamanında ve süratli hizmet anlayışıyla siz değerli iş ortaklarımızın güvenine sadık kalarak, büyüme hızını arttırmayı ve daha geniş ürün yelpazesiyle sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir. Aytürk İzolasyon Türkiye'nin her noktasında her biri kendi alanında uzman personeli ile hizmet vermeye hazırdır. Referanslarımızı ve Yapılan işlerimizi görmeden karar vermeyin.
Aytürk Mimarlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aytürk Mimarlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Numan Demir
Adres: Turgut Reis Mah. Fatih Bulvarı Demirsoy Sokak No:2/2 Sultanbeyli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4988981
Web Sitesi: http://www.sesakustik.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aytürk Mimarlık firma bilgileri. Aytürk Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aytürk Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aytürk Mimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.