Azmet Dış Tic Ve Ltd Şti

Şirket Hakkında
AZMET Dış Ticaret Ltd.Şti. olarak İstanbul/Türkiye'de kuruldu ve Afrika, Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve Asya ülkelerinde yerleşik firmalarla Metal, Orman ürünleri (Emprenye işlenmiş ahşap direkler), ithalatı, ihracatı ve transit ticareti yapmaktadır. Şirketimiz profesyonel, özverili, aktif kadrosu ile yurt dışından bazı Genel Distribütörlük, Acentelik ve Satış Yetkililiği almıştır. AZMET Dış Ticaret Ltd.Şti İhracat ve İthalat alanında denizaşırı ülkelerde aktif olduğu gibi, uzak doğu firmaları ile de ciddi işbirlikleri ve ticari çalışmaları vardır. Şirketimiz aynı zamanda her türlü İhracat ve İthalat işlerinde diğer firmalara danışmanlık hizmetleri de vermektedir. Türkiye’ deki kuruluşlar yanında komşu ülkelerde özellikle Rusya, Ukrayna ve Azerbeycan’ da da hizmet vermekteyiz. Şirketimiz her türlü ihtiyacın karşılanmasında aracı olmasının yanında bu ülkelerdeki ziyaretlerin organizesinde ve görüşmelerde de destek vermektedir. Yurtdışından, yurtiçinden gelen teklif ve talep doğrultusunda en iyi şekilde piyasa araştırması yaparak, uygun fiyat ve kaliteli ürün ithalat, ihracatıyla da hizmet vermeye devam etmektedir. Dünyanın bir çok ülkesinden gelen ithalat ve ihracat taleplerini karşılamaktayız. Yurt dışında ve yurt içerisinde şartlarımızın uygun olması durumunda beraber çalışmak isteriz.
--
Saygılarımla,
Erdal KANBEROĞLU
--
Tel : (90 212) 6719000
Gsm : (90 546) 2027733
Gsm : (90 546) 4427733
Gsm : (90 544) 2303233
Skype:rusturkeygroup
Icq:291320914
E-mail:rusturk@gmail.com
Adres: OSB Giyim Sanatkarları Sitesi 4 cü Ada C blok Kat 1 No 112/1 İkitelli Başakşehir İstanbul Türkiye.
Azmet Dış Tic
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Azmet Dış Tic Ve Ltd Şti
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Kereste
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: Erdal Kanberoglu
Adres: Giyim Sanatkarları Sitesi C4 Blok No112/1 İkitelli Başakşehir İstanbul Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 2027733
Web Sitesi: www.azmetltd.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Azmet Dış Tic firma bilgileri. Azmet Dış Tic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Azmet Dış Tic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Azmet Dış Tic Ve Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.