B.a.u.m Mobilya Ltd Şti

Şirket Hakkında
B.A.U.M MOBİLYA LTD. ŞTİ. 2005 yılında kurulmuş bir şirkettir.

Şirketimiz mobilya üretiminde kullanılan çeşitli hırdavat malzemelerini ve tutkallarını Avrupadan ithal ederek Türkiyede mobilya üreticilerine satışa sunmaktadır.

2009 yılında tabut üretmeye karar vermiş ve bunun için gerekli donanımı sağlayıp çam ve ladin ağacından numune tabut üretimi başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Türkiye de çok çeşitli ağaç türleri vardır.Bu nedenle biz, sizlerden gelebilecek taleplere göre her tür ağaçtan ve bize projelerini sunacağınız modellerden tabut üretimi gerçekleştirebiliriz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: B.a.u.m Mobilya Ltd Şti
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: KUTLU ANSAL
Adres: 1833/1 SOK NO 7/1 B KARŞIYAKA
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3658550
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
B.a.u.m Mobilya Ltd firma bilgileri. B.a.u.m Mobilya Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda B.a.u.m Mobilya Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

B.a.u.m Mobilya Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.