B.bakkalköy Arçelik Beko Bosch Servis 5891008

Şirket Hakkında
Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrik süpürgesi ve klima tamirinde % 100 müşteri memnuniyetini hedefleyerek hizmet veriyoruz. Sadece tek bir amaca hizmet ediyor; müşterilerine yüksek kaliteli ve sorunsuz bir servis hizmeti sunabilmek... Çağrılarınıza en kısa sürede cevap verebilmek amacıyla yerimizde durmuyoruz, zamanın sizin için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.Bu sebeple değişik marka beyaz eşyanız için değişik firmaları muhatap almak zorunda kalmazsınız. Parçalar firma stoklarında olması ve yüksek adetlerle alınıp yada ithal edilmesi sebebiyle, yetkili servislere göre ciddi hızlı montaj ve uygun fiyat avantajı sağlarız.Size tamamı bize ait olan ekip ve araçlarla hizmet veririz.TAŞARON bir firma değiliz.Çağrınızdan sonra, en erken 2 en geç 24 saatte hizmetimiz size ulaşmış olur.Kullanılan yedek parçalar ORJİNAL yada muadili KENDİ İTHALATIMIZ olan parçalardır.Servis ve kullanılan yedek parçalar 1 sene boyunca GARANTİLİDİR.Tarafımıza yapılan şikayetleriniz hemen değerlendirmeye alınır ve mümkün olan en kısa sürede çözülür, bu süre asla 3 iş gününü geçemez.
B.bakkalköy Arçelik Beko
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: B.bakkalköy Arçelik Beko Bosch Servis 5891008
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Beyaz Eşya
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: Oktay Erdoğan
Adres: ZÜMRÜTEVLER MAH.TÜLİN CAD.CANAN SOK.NO:139 MALTEPE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5891008
Web Sitesi: www.erdoganservis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
B.bakkalköy Arçelik Beko firma bilgileri. B.bakkalköy Arçelik Beko adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda B.bakkalköy Arçelik Beko ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

B.bakkalköy Arçelik Beko Bosch Servis 5891008 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.