B-fit Sağlık Ve Spor Yat.tic.a.ş.

Şirket Hakkında
B-fit Sağlık Ve, İstanbul ili KULOĞLU MAH.AĞAHAMAM CAD.NO:13 K:2 D:6 CİHANGİR adresinde bulunmaktadır. Firma Sağlık Ürünleri / Hastane » Zayıflama Aletleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi BEDRİYE HÜLYA dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: B-fit Sağlık Ve Spor Yat.tic.a.ş.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Zayıflama Aletleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: BEDRİYE HÜLYA
Adres: KULOĞLU MAH.AĞAHAMAM CAD.NO:13 K:2 D:6 CİHANGİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2457175
Faks: (212) - 2457199
Web Sitesi: www.b-fit.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Türkiyede 41 şubesi olan B-fit Sağlık ve Spor Merkezlerinin yeni şubelerine sizde katılmak isterseniz ; En az 100 m2 giriş yada giriş üstü bir yer , ...
İlan Talep ve Teklifleri
Sağlık Ve Spor Merkezi
B-Fit Franchise Kadın girişimciliğini destekleyen ve kadın istihdamı yaratan, kadınlara özel bir franchising (bayilik) sistemidir. Sadece kadınlara ...
B-fit Sağlık Ve firma bilgileri. B-fit Sağlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda B-fit Sağlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

B-fit Sağlık Ve Spor Yat.tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.