Babacan Motor Redüktör Aspiratör Fan Market Pompa Havalandırma

"BABACAN HAVALANDIRMA"

Şirket Hakkında
Babacan Motor 2003 Yılında Elk Motoru, Redüktör, Aspiratör, Satrafüj Pompa ihtiyacı olan firmalara maksimum yarar sağlamak amacı ile kurulmuştur.Babacan Motor kuruluşundan bu yana geçen süre içerisinde sahip olduğu ürün yelpazesini her gün geliştirerek, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vererek, kendi pazarında saygın ve lider bir konuma gelmiş, seçkin müşterileri ile sayılı firmalar arasında kendisine sağlam bir yer edinmiştir.

Babacan Motor havalandırma sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden uzman bir kadroya sahiptir. Kurucularımızdan Sayın Hasan BABACAN sektörün lokomotifi olan, yöneticilerinden olup engin tecrübesiyle değerli müşterilerimize teknik destek vermektedir.

Vizyonumuz; Yaptığımız sektörde öncü şirket olmak.

Misyonumuz; müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermek, ihtiyaca yönelik doğru ürünlerleçözüm sağlayıp kaliteli, yetkin zamanında ve eksiksiz hizmet vermektir
Babacan Motor Redüktör
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Müşterilerimizin bizden memnun kalması ile büyüyebileceğimize inanıyoruz. Müşterilerimizin hizmet alması ile iş yaşamında yer aldığımızın farkında ve bilincindeyiz.

Biz, müşterilerimizin yaptığımız hizmete ücret ödemekte olduğunu ve bizden kaliteli hizmet beklemekle haklı olduklarını biliyor, bu bilinç ile hareket ediyoruz.

Büyümenin, kendimize, işimize saygı duymanın ve rekabet üstünlüğü sağlamanın temelinde " Müşteri istekleri, görüş ve düşünceleri " doğrultusunda hareket etmek gerçeğinin yattığını biliyor ve bu yolda " Müşteri Odaklı " hizmet anlayışımızı daha da geliştirmek için var gücümüzle yönetim ve çalışanlar olarakuyum içinde, çaba sarfediyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Babacan Motor Redüktör Aspiratör Fan Market Pompa Havalandırma
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Motoru
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Hasan Babacan
Adres: Karatay San.Gelibolu Sk.No:16 - Selçuklu
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2360651
Faks: (332) - 2360672
Web Sitesi: www.babacanmotor.net
Ürünleri
Havalandırma ihtiyacı olan her alanda kullanılır
Her türlü makinada kullanılır.
Her türlü su, süt, kolonya, sıvı, yağ, aktarımında kullanılır.
Havalandırma ihtiyacı olan her alanda ve partikül atımında kullanılır.
Havalandırma ihtiyacı olan her alanda kullanılır.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Babacan Motor Redüktör firma bilgileri. Babacan Motor Redüktör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Babacan Motor Redüktör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Babacan Motor Redüktör Aspiratör Fan Market Pompa Havalandırma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.