Babuccu Sağlık Ve Güzellik Hizmetleri Eğitim Medikal Turizm Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Babuccu Estetik Merkezi, cerrahiyi sanat olarak gören ve bu görüşten hareketle işine ve birbirine tutku ile bağlı Op. Dr. Berfu Babucçu ve Prof. Dr. Orhan Babucçu tarafından 2014 yılında Nişantaşı’nda kuruldu.

“Sağlıklı güzellik” kavramından hareketle, İstanbul Nişantaşı’ndaki Babucçu Estetik Merkezi’nde estetik cerrahi ameliyatları, ameliyatsız estetik işlemleri ve medikal uygulamaları güncel ve modern yaklaşımla sizlere sunuyoruz.

Babucçu Estetik Merkezi olarak tam donanımlı tıbbi alt yapı ve konusunda uzman profesyonelleriyle en üst düzeyde hizmet vermekteyiz.

Hastalarımızın iyi hissetmelerinin bir yaşam biçimi ve en temel hakları olduğunun bilinciyle Babucçu Estetik Merkezi’nde misafirlerimizin mutluluğu için çalışıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Babuccu Sağlık Ve Güzellik Hizmetleri Eğitim Medikal Turizm Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: Orhan Babucçu
Adres: Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. No: 53 Side Apt. K5 D11 Nişantaşı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2343491
Web Sitesi: 34367
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Babuccu Sağlık Ve firma bilgileri. Babuccu Sağlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Babuccu Sağlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Babuccu Sağlık Ve Güzellik Hizmetleri Eğitim Medikal Turizm Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.