Badem Şemsiye

Şirket Hakkında
Badem Şemsiye, genç ve dinamik ekibi ile en yüksek kalitede şemsiye imalatı yapmaktadır. Dünyadaki gelişmeleri yakından izleyerek, Türkiye pazarına yeni ürünler Promosyon Şemsiyeler kazandırmaktadır. Ayrıca firmamız bu ürünlerin yalnızca Türkiye değil bütün Avrupa’daki en büyük toptancısıdır. Şemsiye sektörünün yeni ürünleri daha rahat inceleyebilmeleri ve bizi daha yakından tanıyabilmeleri için yurt dışı ve yurt için fuarlara katılmaktadır. Hedefimiz, yeni ürünlerle müşterilerimizin markalarını en etkili biçimde sergilemelerini sağlamak ve reklam sektöründe tercih edilen marka olmaktır.
Badem Şemsiye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Badem Şemsiye
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
Yetkili Kişi: ufuk korkmaz
Adres: gebze org san bölgesi. pelitli mevkii
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6561881
Web Sitesi: www.semsiyeimalat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Badem Şemsiye firma bilgileri. Badem Şemsiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Badem Şemsiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Badem Şemsiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.