Bafana İstanbul İthalat İhracat Ticaret

Şirket Hakkında
İTHALAT İHRACAT TİCARET
Bafana İstanbul İthalat ve İhracat, merkezi İstanbul'da bulunana tescilli bir firmadır. Bölgedeki ithalat ve ihracat faaliyetlerini koordine etmek üzere Doğu Afrika'da bir ofisi bulunmaktadır. Müşterilerimize verimli olarak hizmet verebilmek için gerekli personel, dağıtım araçları ve finansal kaynakları bir araya getireceğiz. Geniş yelpazedeki ürünlerimizi Etiyopya, Güney Sudan, Kuzey Sudan, Tanzanya, Eritre, Angola, Uganda ve Kenya sınırlar arası taşıma yetkisine sahibiz.
Türkiye'de ki farklı ürün üreticileri ile yapılmış distribütörlük anlaşmalarımız mevcuttur. Profesyonel açıdan eksperlerimiz ve geniş müşteri tabanımız, imalatçılardan mamul ve yarı mamulleri direkt olarak sağlamamız, rakiplerimiz karşısında bize avantaj sağlamaktadır.
Yapmış olduğumuz ithalat ve ihracat faaliyetlerinin misyonu, kaliteli ürünleri rekabet edilebilir fiyatlarla sağlamaktır. Bu firma, Doğu Afrika Ülkelerine giden çeşitlilik ve ürünlerdeki kalite problemleri göz önüne alınarak kurulmuştur. Bir yıllık çalışma süresince firmamız her zaman nihai tüketiciler için en iyisini yapmaya çalışmıştır. Afrika' dan gelen büyük ortaklarımızla firmamız için Bafana İstanbul markasını geliştirdik. Ithalat ve ihracatını yaptığımız ürünler hakkında daha detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.
IMPORT EXPORT TRADING
Bafana Istanbul Import Export and Trading is a Turkish registered company with its headquarts in Istanbul. We also have an office in East Africa that coordinate all import and export activities in the region. We possess the necesarry personel , delivery vehicles and financial resources that enable us to provide an efficient service to our customers. We have necesarry cross border permits to transport wide rangeof products to Ethiopia, South Sudan, North Sudan, Tanzania, Eirtrea, Angola, Uganda and Kenya.
We have distributorship agreements with various product manufacturers in Turkey. Our Professional Experts and boad array of ou
Bafana İstanbul İthalat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Bafana İstanbul İthalat ve İhracat özellikle Afrika ülkeleri Türkiye arasında ticaret faaliyetleri gerçekleştiren bir şirkettir. Geniş tedarikçi yelpazesi ve profesyonel kadrosu ile sizlere hizmet etmekten onur duymaktadır.
Müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarını en kısa sürede, en iyi fiyat ve en yüksek kalite anlayışı çerçevesinde karşılamaya çalışmaktadır.
Çalışma alanları içerisinde,
İnşaat malzemeleri,
Mobilya,
Elektrik Elektronik,
Gıda,
İçecek,
Giyim
Prefabrik Ev gibi ürünler bulunmaktadır. Sizler de bizimle tanışmak ve çalışmak için email, telefon ya da web sayfamız yolu ile bize ulaşabilirsiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Bafana İstanbul İthalat İhracat Ticaret
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Stokları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: Figen Kelemer
Adres: Merihpaşa cad . Aybey İ ş Hanı No.2 Kat.5 D:33 Aksaray (5thFloor) Fatih- Istanbul/Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5189278
Web Sitesi: http://www.bafanaistanbul.com/
Ürünleri
Etiyopya'da tamamen doğal şartlarda üretilen organik siyah kimyon tohumu , uygun fiyata kaliteli
Etiyopya'dan ithal kuru kahve, %100 organik, ve doğal şartlarda üretilmiş, işlenmemiş yeşil kahve, kendine has kokusu ile kalite ve uygun fiy...
Etiyopya'da doğal ortamlarda üretilen organik Kırmızı renkli barbunya, El ile Temizlenmiş, Mahsul Yılı: 2012-2013 Kusurlar Max. % 2, Bölün...
Benin'den ithal etmekte olduğumuz organik ve kaliteli susamlarımızı tüketicilerimize sunmakta onur duyarız. Benin Sesame seed is the best in West...
Kırmızı Mercimek Hakkında Genel Bilgiler Kırmızı Mercimek, baklagiller familyasından kabuklu mahsullerin kurutulmuş tohumlarıdır. Mercim...
İlan Talep ve Teklifleri
32 İnc Plazma Tv Ve Duvara Monte Tv Ünitesi A
Yurt dışı müşterimiz için 21 adet 32 inc plazma tv ve duvara monte tv ünitesi alınacaktır. İlgilenenlerin iletişime geçmesi rica olunur .
Susam
Etiyopya ve Benin'de üretilmekte olan organik ve tamamen doğal şartlarda üretilen ham susam. Fiyat için lütfen irtibata geçiniz.
Kahve Üretim Ve Paketleme Makinası
Firmamızın bir müşterisi için endüstriyel üretim yapabilecek kapasitede kahve üretim makinaları ve paketleme makinaları alınacaktır. İlgilenenlerin ...
Etiyopya Hotel Projesi İçin Mobilya-malzeme Talebi
Firmamızın Etiyopya'lı bir müşterisi açmak üzere olduğu 3 yıldızlı hoteli için Türk orijinli mobilyalar talep etmektedir. İlgilenenlerin tale...
Bafana İstanbul İthalat firma bilgileri. Bafana İstanbul İthalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bafana İstanbul İthalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bafana İstanbul İthalat İhracat Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.