Bagplus Çanta Ve Tekstil Ürünleri

Şirket Hakkında
Bagplus 1992'de Denizli'de üretici olarak başladığı yolculuğuna, tasarım odaklı bir tüketici markası olma mottosu ile devam ediyor.
Son yıllarda çevre kirliliğine olan duyarlığın artması ve buna bağlı olarak özellikle petrol türevi ambalaj malzemesi kullanımın tüm dünyada azaltılması çalışmaları hem üreticileri hem de kullanıcıları daha doğa dostu ürünler üretmeye ve kullanmaya itmiştir. İşte tam da bu noktada doğal kumaşlardan imal edilmiş çantalar hem geri dönüşümlü oluşu, hem kullanım ergonomisi hem de şıklığıyla tüketiciler için her geçen gün daha da vazgeçilmez bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.
Bagplus, bu ihtiyacı görerek üretici kimliğinin yanı sıra tasarım kaabiliyetini de geliştirerek bir tüketici markası olma yoluna girmiştir.
Amacımız, insanların günlük hayatlarında ihtiyaç duydukları ürünleri zevkli tasarımlar ile birleştirmek ve bu ürünleri üretici olmanın verdiği güç sayesinde en uygun fiyat garantisi ile müşterilerimize sunmaktır.
Satışı hiçbir zaman tek seferlik bir iş olarak görmüyoruz. Bagplus olarak odaklandığımız tek konu bireysel ve kurumsal müşterilerimize sağladığımız fiziksel ve duygusal faydalardır.
Firmamız, her türlü ham bez çanta, bez kese, kanvas çanta, gabardin çanta, Jüt çanta, tela çanta, sırt çantası, büzgülü çanta, plaj çantası, mutfak önlüğü, fırın eldiveni gibi tekstil ürünlerini baskılı ya da baskısız olarak üretebilmekte, online kanalda toptan ve perakende olarak satışını gerçekleştirmektedir.
Siz de kendiniz için, Bagplus'ın onlarca farklı tasarım çanta modellerinden sipariş vererek hem günlük kullanımınızda hem de alışverişlerinizde zevkle taşıyacağınız bez çantalar satın alabilir ve doğanın korunmasına katkı verebilirsiniz ya da şirketiniz için promosyon tela ve bez çanta modellerimizden sipariş vererek hem müşterilerinize fayda sağlayabilir hem de logonuzu bastırarak firmanızın uzun süreli reklam ve tanıtımını yapabilirsiniz.
Bagplus Çanta Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bagplus Çanta Ve Tekstil Ürünleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Deniz Çelebi
Adres: Mehmet Akif Mahallesi, Aşık Veysel Cad. Zeytin Sok. No:22 / 2 K.çekmece / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 3699763
Web Sitesi: https://www.bagplusstore.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bagplus Çanta Ve firma bilgileri. Bagplus Çanta Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bagplus Çanta Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bagplus Çanta Ve Tekstil Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.