Baha Mimarlık Mobilya Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.

"DEMONTE MUTFAK DOLAPLARI"

Şirket Hakkında
Orman endüstrisi ve mobilya sektöründe kazandığımız deneyim ile 2005 yılında İstanbul da 5.000 m2 kapalı alana sahip, yüksek teknoloji ile donatılmış entegre üretim hattını kurarak, “Üretimde Çözüm Ortaklığı, Projeli İşler ve Modüler Mutfak Kabinleri” konularında faaliyet göstermekteyiz.

Nitelikli insan kaynaklarımızla, tasarımdan üretime, ürün sevkiyatından montaja kadar her aşamada, estetik, kalite ve dayanıklılığı amaç edinen firmamız, teknolojinin olanaklarından faydalanan modern üretim anlayışını temel misyon olarak belirlemiştir.

Baha olarak, dünya markaları ile rekabet ettiğimiz uluslararası pazarda hızlı büyümemiz sayesinde, stratejik hedeflerimize uygun olarak artan ihracat ciromuzun, toplam konsolide ciro içindeki payını %40 a çıkararak ana iş hedeflerimizden birine planlanandan önce ulaşmış olduk.

Yurtdışında sektörün lider fuarlarına katılarak ürünlerimizi dünya markaları ile aynı platformlarda sergiledik. Global bir marka olma yönündeki hedeflerimiz doğrultusunda Fransa, Fas, Dubai, Katar, Ukrayna, Sudan, Gana, Pakistan ve Yunanistan ile başlayan ihracat atılımlarını her yıl daha da genişletmeyi hedeflemekteyiz.
Baha Mimarlık Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÇÖZÜM ORTAKLIĞI

Mobilya sektörünün “proje bazında seri üretim” ihtiyacını karşılamaktayız.

Fason üretim yaptırmak isteyen firmaların, projeli işlerinde yer alan ürün detaylarının üretime uygunluğunu kontrol edip, optimizasyonlarını yaparak, istenilen kalite ve zamanda üretim desteği sağlanmaktayız.

PROJE

İdeal proje çözümünün, işlevsel tasarım ve yerleşim planlaması ile başladığına, uygun ve kaliteli malzeme kullanımı, modern teknoloji ile üretim, özenli lojistik, bilgili ve deneyimli ellerle doğru bir montaj ile sonuçlanması gerektiğine inanıyoruz.

Projelerimizi bu bilinçle ele alıyoruz.Avrupa norm ve standartlarına uygun üretim yaparak, aldığımız projelerde farklı yaşam biçimlerine ve kullanım alışkanlıklarına uygun yeni nesil tasarımlarımız ile yüksek kaliteli, çevre dostu ve güvenilir çözümler sunmaktayız.Konut projelerinde; mutfak, banyo, vestiyer ve giyinme dolaplarımız ile yer almaktayız.Baha olarak, sabit mobilya imalat ve montajı konusunda, güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmaya kararlıyız.

KA1000 - Zamanınızı Kalitemiz ile Kazanca Dönüştürün

Günümüz dünyasında zaman en değerli sermayemizdir. Mutfak üreticileri, dekorasyon ve tadilat firmaları, mimar ve iç mimarların, taahhüt firmalarının taleplerini en yüksek kalitede karşılamak ve mutfak montaj sürecini hızlandırmak amacı ile; Ka1000 – Modüler Mutfak Kabinlerini 2007 yılında üretmeye başladık.

KA1000 lerimizi, etiketli ve paketli halde stoklamaktayız.
Stoktan hemen teslim yaklaşımı ile, hızlı çözüm sağlamak isteyen kullanıcılarımıza hizmet vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Baha Mimarlık Mobilya Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: GAYE ERGUN
Adres: Y.DUDULLU,BAYRAKTAR BULVARI, BURHAN SOK. NO:1, UMRANIYE
Şehir: İstanbul
Ülke: TURKEY
Telefon: (216) - 3130202
Faks: (216) - 3130204
Web Sitesi: http://www.bahamimarlik.com
Ürünleri
All cabinets are without doors Standard cabinet color is "Elvira Beige & Lacquer White" Cabinet is made of 18 mm melamine faced chipboard and the ba...
All cabinets are without doors Standard cabinet color is "Elvira Beige & Lacquer White" Cabinet is made of 18 mm melamine faced chipboard and the ba...
All cabinets are without doors Standard cabinet color is "Elvira Beige & Lacquer White" Cabinet is made of 18 mm melamine faced chipboard and the ba...
All cabinets are without doors Standard cabinet color is "Elvira Beige & Lacquer White" Cabinet is made of 18 mm melamine faced chipboard and the ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baha Mimarlık Mobilya firma bilgileri. Baha Mimarlık Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baha Mimarlık Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baha Mimarlık Mobilya Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-02-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.