Bahariye İşitme

Şirket Hakkında
Kadıköyde İsviçre, Almanya, Danimarka ve Amerika gibi işitme cihazında lider kuruluşlarla konusunda deneyimli uzmanlarla hizmetinizdeyiz.

Günümüz teknolojisi ; işitme cihazı ve FM sistemlerinde çok büyük atılımlar yapmış ve neredeyse bunları kendi kulağımıza yakın hale getirmiştir.

İşitme cihazları kaba, çirkin, gürültülü olmaktan çıkmış küçük, kullanımı rahat, gürültü şiddetine göre ayar yapabilen sistemli bir bilgisayar haline dönüşmüştür. Bir de buna ek olarak estetik devreye girmiş ve kullanıcıları kendine güvenir hale getirmiştir.

Neme karşı dayanıklı, gürültüyü baskılayıp sesleri ön plana çıkartan, kablosuz olarak birbirleriyle bağlantı kuran, çevre değişikliklerini algılayıp otomatik olarak ayar yapabilen, rüzgar sesini baskılayan, yön tayininde yardımcı (mikrofon kurguları yardımıyla).

FM sistemleri aracılığıyla, cep telefonu, tv, MP3 çalar, bilgisayar ile kablosuz iletişim olanağı ve işitme engelliler okulunda okuyanlar için konuşma rehabilitasyonuna katkı.

Size yaşamınız boyunca sağlıklı bir kulağın yaşam standardına yakın bir teknoloji sözü veriyoruz.

Parolamız; dünyadaki yeni ve rakipsiz ürünleri Türkiyeye sunmak, kendi üretim alanlarında dünya çapında pazar lideri olan ve yüksek teknoloji kullanan firmaların ürünlerini, temsilini ve hizmetini sizlere sunmaktır.

Sağlık sektöründe gerek işitme cihazi kullanıcısı gerekse yakınlarına sürekliliği olan, kaliteden ödün vermeden hizmet anlayışıyla yola çıkan, genç, dinamik ve yenilikçi kadromuzla kendin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bahariye İşitme
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Araçlar
Yetkili Kişi: ALPER SIĞAN
Adres: SÖĞÜTLÜÇEŞME CADDESİ NO: 91/B KADIKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3461178
Web Sitesi: bahariyeisitme.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bahariye İşitme firma bilgileri. Bahariye İşitme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bahariye İşitme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bahariye İşitme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.