Bahatlar İnş.taah. Ve İnş.mlz.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Bahatlar İnş.taah. Ve, İstanbul ili BOSB Mermerciler San.Sit. 10.Cad. 11-2 Beylikdüzü adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Mehmet K.BAHAT dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HAKKIMIZDA

BAHATLAR LTD;

Türkiye’nin içerisinde desen içeren ilk lamine cam tesisini kurmuştur. DESELAM (Desenli Lamine Cam) markası BAHATLAR LTD’nin kendi öz markasıdır ve tüm telif hakları firmamıza aittir.

Türkiye’nin ilk temperli cam lavabo tesisini kurmuştur. LUCIDO markası BAHATLAR LTD’nin kendi öz markasıdır ve tüm telif hakları firmamıza aittir.

Yeni nesil düz ve bombe temper fırınını bünyesine bulundurmaktadır.

Sürdürülebilir kalkınmanın üretmeden mümkün olamayacağı bilinciyle, yatırımını Türkiye’ye ve Türk insanına yapmayı tercih ediyor.

Entegre tesisi, güçlü altyapısı, deneyim ve vizyonu ile cama yeni bir soluk getiriyor.

Sanayici olmanın verdiği sorumluluğun bilincinde, kalite ve estetiği ilke edinmiş üretim anlayışıyla, yarının ürünlerini bugünden Türk ve dünya piyasalarına sunuyor.

İletişim Bilgileri
Firma: Bahatlar İnş.taah. Ve İnş.mlz.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Mehmet K.BAHAT
Adres: BOSB Mermerciler San.Sit. 10.Cad. 11-2 Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8767663
Faks: (212) - 8764570
Web Sitesi: http://www.bahatlar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bahatlar İnş.taah. Ve firma bilgileri. Bahatlar İnş.taah. Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bahatlar İnş.taah. Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bahatlar İnş.taah. Ve İnş.mlz.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.