Bahatlar Ltd

Şirket Hakkında
Bahatlar Ltd, İstanbul ili Mermerciler Sanayi Sitesi 10. Cd. No:11-2 Beylikduzu /ISTANBUL TURKIYE adresinde bulunmaktadır. Firma Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Bekir Karakaya dir.
Bahatlar Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız Temperli Cam, Bombe Temperli Cam, Lamine Cam, Desenli Lamine Cam, Banyo Dolabı, Cam Balkon, Cam Kapı, Cam Lavabo, Camlı Kapı ve Desenli Lamine Cam Masa üretmektedir.

Bahatlar Ltd. üretmeden kalkınmanın olmayacağı bilinciyle ithalat yerine yatırımı Türkiyeye ve Türk insanına yaparak ülkemizin ilk entegre “ Desenli Lamine Cam (DESELAM) ve Temperli Cam Lavabo ’’ tesisini kurdu.

Emsallerine göre daha dayanıklı ürünler üreten bir teknoloji kullanmaktadır.

Bahatlar Ltd. üretimde kalite kontrolünü titizlikle yapar ve ürünlerini test etmeden pazara sunmaz. OK etiketiyle giden her ürün görsel kontroller ve dayanıklılık testlerinden geçmiş demektir.

Teknolojisi ve entegre cam tesisindeki ekipmanlarıyla güçlü bir alt yapı oluşturan Bahatlar Ltd. sahip olduğu değerleri deneyim ve vizyonla birleştirerek kalitesini ortaya koyuyor ve cama yeni bir soluk katıyor. Sürekli kendini geliştiren yapısı ve Ar-Ge çalışmalarına verdiği önemle, özgün, kaliteli ve yenilikçi ürünler sunmak
İletişim Bilgileri
Firma: Bahatlar Ltd
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Cam Ev Ürünleri
Yetkili Kişi: Bekir Karakaya
Adres: Mermerciler Sanayi Sitesi 10. Cd. No:11-2 Beylikduzu /ISTANBUL TURKIYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8767663
Faks: (212) - 8764570
Web Sitesi: www.bahatlar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Camın Altın Çağı
Firmamız Temperli Cam, Bombe Temperli Cam, Lamine Cam, Desenli Lamine Cam, Banyo Dolabı, Cam Balkon, Cam Kapı, Cam Lavabo, Camlı Kapı ve Dese...
Bahatlar Ltd firma bilgileri. Bahatlar Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bahatlar Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bahatlar Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.