Bakbi Laptop Servisi

Şirket Hakkında
2000 yılında Şirinevler de küçük bir ofisde başlayan laptop servis hizmetlerimiz, bugün 1000m²’lik kapalı alanda, konusunda uzman, profesyonel kadrosuyla ve geniş yedek parça stoğu ile müşteri memnuniyeti için hizmet vermektedir.

Bakbi Laptop Servisi; 30 kişiden oluşan uzman kadrosu, modern onarım ekipmanları ve 1000 m2 ye yayılmış geniş yedek parça stoğu ile laptopunuzun güvenilir, garantili ve hızlı olarak onarılmasını sağlamaktadır.

Bakbi Laptop Servisi’ne elden ya da kargo ile göndermiş olduğunuz laptoplarınızla ilgili tüm gelişmelerden, sms ile haberdar edilirsiniz. İstediğiniz anda sorgu.laptopservisi.com dan online olarak cihazınızın durumunu takip edebilir, cihazınızın onarımına onay verebilirsiniz.

Cihazınızın onarımı maliyet etkin olmadığı durumlarda; arızalı cihazınızın, değerinden satın alınarak, yerine sıfır 2 yıl garantili cihaz teklifi sunulmasını sağlayabilirsiniz.

Bakbi Laptop Servisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bakbi Laptop Servisi
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Diğer
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: murat dişkıran
Adres: Güzelyurt Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No:34/4 Haramidere Beylikdüzü/ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8540000
Web Sitesi: www.laptopservis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bakbi Laptop Servisi firma bilgileri. Bakbi Laptop Servisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bakbi Laptop Servisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bakbi Laptop Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.