Bakırköy Günlük Kiralık Daire

Şirket Hakkında
Pandemi sebebiyle evlerine kapanan insanlar arkadaşlarıyla aktivite yapabilecekleri yerler arıyor. Tüm kafe, barlar, restaurantlar ve diğer işletmelerinde kapalı olması sebebiyle aktiviteler ancak evde yapılabiliniyor. Sizde aktivite yapacağınız yer bulamıyor musunuz? Eğer Bakırköy civarlarında oturuyorsanız işletmemiz tam size göre. Bakırköy günlük kiralık daire arayanlar için oluşturduğumuz paketlerimize bir göz atın derim.
Bu paketler arasında lüksü arayanlar için residence, orta sınıf olsun diyenler için 1+1, 2+1 daireler ve ekonomik olsun diyenler içinde stüdyo dairelerimiz mevcut. Deniz havasını sevenleri içinde sahil yakın dairemiz bulunmaktadır.
Sizde bu zor günlerde çok sıkıldınız ve arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz bir mekan arıyorsanız sizleri Bakırköy günlük kiralık ev işletmemize bekleriz!

https://www.bakirkoygunlukkiralama.com/
Bakırköy Günlük Kiralık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bakırköy Günlük Kiralık Daire
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: Bakırköy Daire Yetkilisi
Adres: Cevizlik Mah. Ebuziya Cad. No : 24 Bakırköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5936834
Web Sitesi: https://www.bakirkoygunlukkiralama.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bakırköy Günlük Kiralık firma bilgileri. Bakırköy Günlük Kiralık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bakırköy Günlük Kiralık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bakırköy Günlük Kiralık Daire firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.