Bakırköynet Web Tasarım

Şirket Hakkında
BAKIRKÖYNET, 2008 yılından bu yana Web Tasarım sektöründe faaliyet göstermektedir. Başlıca faaliyet alanları; web tasarım, flash animasyon, hosting ve internet reklamcılığıdır.

Konusunda üst seviyede eğitim ve deneyime sahip olan kadromuz, işlerinin ciddiyetine yakışan bir şekilde başarılara imza atmaya devam ederken, teknolojiyi verimli ve etkin kullanabilmek için; bilişim, reklam, iletişim dünyasını ekip olarak yakından takip etmektedir.

Ürettiğimiz kalıcı çözümler sayesinde; işletmelerin en az maliyetle ve en kısa sürede, başarılı bir biçimde kurumsal değişimi bizimle yaşamalarını sağlamaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bakırköynet Web Tasarım
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Salih Gündüz
Adres: İncirli Cad. Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5716956
Web Sitesi: http://www.bakirkoynet.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bakırköynet Web Tasarım firma bilgileri. Bakırköynet Web Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bakırköynet Web Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bakırköynet Web Tasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.