Baldaş Tekstil İhracat Ve Ticaret Sanayi

Şirket Hakkında
Baldaş Tekstil İhracat ve Ticaret Sanayi güvenilir hizmetiyle tüm türkiyede geniş bir alana hizmet sunmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi en yüksek olup en uygun fiyatlara ihracat yapmaktayız. İstek doğrultusunda özel ürünler üretilebilmektedir. En iyi hizmet ve kaliteyi bizde bulacaksınız. Her türlü ev Tekstili üzerine bizimle bağlantıya geçebilir, ticari önerilerinizi sunabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
yorgan, nevresim, çarşaf, bornoz, havlu, uyku seti, tekstil, ihracat, üretim, textile, quilt, sheet, bedsheet, sheets, bedsheets, towel, towels, quilts, microfiber, mikrofiber, export, exporting
İletişim Bilgileri
Firma: Baldaş Tekstil İhracat Ve Ticaret Sanayi
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Baldaş ŞAHİN
Adres: Kıbrıs Şehitleri Cad. Azaklı İşhanı no 45 3/7 Uluyol Osmangazi/Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2515105
Faks: (224) - 2515159
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baldaş Tekstil İhracat firma bilgileri. Baldaş Tekstil İhracat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baldaş Tekstil İhracat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baldaş Tekstil İhracat Ve Ticaret Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.